Dr sci. med Danijela Pecarski

Spec. Farmaceutske tehnologije i kozmetologije

Dr Danijela Pecarski je kreator formulacija kolekcije Natural cosmetics by Dr Pecarski, koji zajedno sa svojim Mella timom već godinama proizvodi proizvode za negu kože lica i tela. Kroz svoje dugogodišnje pedagoško i stručno delovanje, stalno je u kontaktu sa najnovijim naučnim i stručnim saznanjima na poljima biotehnologije, farmaceutske tehnologije, kozmetologije i dermatofarmakologije.

Svoje dugogodišnje iskustvo u formulaciji preparata i nezi kože. kao i veliki broj godina posvećeni kontinuiranom učenju i edukaciji dr Pecarski je sublimirala i kreirala jedinstvenu kolekciju namenjenu specijalistima za negu kože. Ova nova linija Mella laboratorije pod nazivom Natural cosmetics by Dr Pecarski zadovoljava visoke kriterijume današnjih korisnika kozmetoterapijskih usluga, kao i zahteve profesionalaca u nezi kože koji se svakodnevno sreću sa brojnim izazovima u pogledu nege kože. Natural cosmetics by Dr Pecarski obuhvata širok spektar najrazličitijih kozmetoceutskih proizvoda za negu kože, čiji je zadatak očuvanje njenog zdravog i mladalačkog izgleda.

Prirodni sastojci, nežno balansirani i sjedinjeni sa posebnom brigom sa najsavremenijim aktivnim supstancama za negu kože najprestižnijih svetskih brendova, uz primenu organskih mirisa, čine ovu kolekciju jedinstvenom a kožu svilenkastom, baršunasto nežnom i privlačnom.

Naučna sazananja i prirodni sastojci sjedinili su se u Natural cosmetics by Dr Pecarski!